PIR Økonomi

Det er en god forretning at passe på miljøet!

Billigere at levere

Billigere at arbejde med

Beregnerservice!

God økonomi

Der er mange faktorer der gør det billigere at anvende PIR-isolering. Den lave vægt og fylde gør at der kan leveres mere i et enkelt vognlæs, og hele konstruktionen kan gøres tyndere når isoleringen er 45% tyndere!

Det betyder også en besparelse på fastgørelse når der anvendes kortere skruer, eller skruerne helt fjernes til fordel for en limet løsning. Noget der kun er muligt med PIR-isolering og som iøvrigt er et værn mod kuldebroer ved gennemboringer.

Desuden er tagdækkere mere effektive når de arbejder med kvalitetsmaterialer som de kan bære uden at skade ryggen.

 

Beregning og udlægning

Vi hjælper dig gerne godt igang med dit nye projekt! Vores rådgivere kan beregner den komplette tagentreprise lige fra konstruktionen, isolering og tagpap til befæstigelse, værktøj og arbejdstøj. Og vi kan levere det hele så du kun behøver handle ét sted.

Når vi beregner materialemængderne slipper du for at sende varer retur, og du kan basere et konkurrencedygtigt tilbud på udregninger udført af rådgivere med mere end 25 års erfaring i branchen.

Vi kan udføre komplette udlægningsplaner så isoleringen kan lægges ud korrekt i første forsøg. Så går det hele lidt hurtigere!

 

Skriv til os

Brug formularen herunder til at fortælle om dit projekt. Vi kontakter dig hurtigst muligt med en god pris.

Ring og hør mere nu

+45 7199 8875

Telefon

+45 7199 8875

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Email

info@pirisolering.dk

Adresse

Taggrossisten ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399