Tagdækning uden åben ild

Åben ild er ikke en nødvendighed for at lægge tagpap.

mindre isolerer mere

Du kan bruge en selvklæbende pap der ikke skal behandles yderligere når den er lagt på PIR-isoleringen. I modsætning til EPS og mineraluld har PIR isolering en fast og stabil overflade som selvklæbende tagpap kan hæfte direkte ovenpå. Både under- og overpap er selvklæbende så der ikke er behov for nogen former for ild eller svejsning ved lægning.

Der er også mulighed for at anvende en traditionel tagpap og svejse den fast med varmluftsvejser. På grund af PIR-isoleringens fast overflade kan pappen svejses direkte fast på isoleringen og desuden forblive formstabil.

Foretrækker du at lægge pap med traditionel gasbrænder, kan PIR-isoleringen også holde til det

PIR-isolering er formstabil hvilket betyder at tagpappen kan lægges direkte ovenpå isoleringen, hvorefter du kan gå rundt på taget uden at trykke isoleringen.

EPS er yderst brandfarligt og i tilfælde af brand vil det dryppe og sprede branden nedaf. Selv når der ligger et lag isolering mellem EPS’en og tagpappen vil EPS stadig krympe under varmen fra den åbne ild. Disse problemer har PIR-isolering ikke. Den er lavet til at blive arbejdet med!

 

Skriv til os

Brug formularen herunder til at fortælle om dit projekt. Vi kontakter dig hurtigst muligt med en god pris.

Ring og hør mere nu

+45 7199 8875

"

Nemt at arbejde med

PIR var nemt at tilpasse til projektet, især hvor der skulle laves specielle fald. Det var nemt at forarbejde med en kniv, og så støver der desuden ikke ligesom mineraluld. Man undgår også at slæbe sig selv ihjel fordi det ingenting vejer sammenlignet med mineraluld.

- Thomsen, Tagdækker

Mere brandhæmmende

Det er rart at produktet ikke fylder så meget og så har det en højere isoleringsevne. Jeg foretrækker den frem for flamingoen på grund af trykstyrken og tykkelsen. PIR er også mere brandhæmmende.

- Jesper, Tagdækker

Bedre for bygningen

Det giver en vis tryghed at PIR'en ikke antændes så let som EPS'en fordi det kan tåle så høje temperaturer. Det kan også tåle fugt på grund af de lukkede celler i produkter. Så alt i alt er det bare bedre for bygningen.

- Jimmie, Tagdækker

kontakt os

Telefon

+45 7199 8875

Åbningstider

Mandag-Fredag: 9:00 - 16:00

Email

info@pirisolering.dk

Adresse

Taggrossisten ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399