PIR i Gulvet

PIR kan isolere gulvet med mindre udgravning fordi det isolerer mere og fylder mindre. Desuden er det mere stabilt end konkurrerende produkter

Fylder mindre

Mere stabilt

Isolerer mere

mindre isolerer mere

Der er mange fordele ved at anvende PIR til gulvisolering. Både hvad angår økonomi, miljø og arbejdsmiljø. Fordi mindre isolerer mere, eftersom at PIR er så højteffektivt, skal der anvendes mindre
materiale, og hvad angår gulve kan den lovpligtige isoleringsværdi opnås med et tyndere lag isolering.

Isoleringstykkelsen kan næsten halveres hvis der anvendes PIR, og det giver en økonomisk gevinst da der kan spares på udgravning og bortskaffelse af jord. Der skal udgraves mindre, og den reducerede mængde håndtering af jord er en klar økonomisk fordel ved mindre arbejdstid, færre vognlæs til bortskaffelse og mindre slæbearbejde.

En anden fordel ved at skulle grave mindre ud er stabiliteten på murstensvægge. Jo mere du graver ud jo mere ustabil vil en murstensvæg blive. Så når der graves mindre slipper du også for problemer med det.

Energitab

Energitab gennem gulvet er kun på 10% sammenlignet med de 30% energitab der kan være gennem taget. Det er alligevel vigtigt at isolere gulvet i din bolig, fordi der er mange ekstra fordele ved korrekt gulvisolering. Fugt holdes ude af bygningen og komforten i boligen øges.

Fer og not eller flade sider

PIR-isoleringens fer og not system er perfekt til store flader som isoleres med et enkelt lag PIR og undgår kuldebroer, utætheder og kondens takket være fer og not skæringerne. PIR fås også med flade sider som passer direkte i hjørner op mod vægge og andre flade kanter hvor der ikke ønskes luftcirkulation.

PIR  har en varmeledningsevne λ på 0,022 W/mK

Undgå kuldebroer

Skumplader i PIR giver en totaldækning af gulvet, så kuldebroer ikke opstår. Det færdige gulv, som f.eks. parket eller spånplader, kan lægges direkte ovenpå PIR isoleringspladerne. Pladerne er mere
formstabile, så isoleringen går ikke så nemt i stykker ved at blive gået på, og det er en fordel når der arbejdes inden eksempelvis betonen er støbt. Den høje trykstyrke gør også PIR isolering
særdeles velegnet til brug under et svømmende gulv.

Flere anvendelsesmuligheder

TAG

Læs mere om anvendelse af PIR isolering i tage

Læs mere her

VÆG

PIR Isolering i vægge

Læs mere her

TERRASSER

PIR-isolering kan anvendes i terrasser

Læs mere her

FASTGØRELSE

Mange muligheder for fastgørelse

Læs mere her

Hvad siger folk?

"

Nemt at arbejde med

PIR var nemt at tilpasse til projektet, især hvor der skulle laves specielle fald. Det var nemt at forarbejde med en kniv, og så støver der desuden ikke ligesom mineraluld. Man undgår også at slæbe sig selv ihjel fordi det ingenting vejer sammenlignet med mineraluld.

- Thomsen, Tagdækker

Mere brandhæmmende

Det er rart at produktet ikke fylder så meget og så har det en højere isoleringsevne. Jeg foretrækker den frem for flamingoen på grund af trykstyrken og tykkelsen. PIR er også mere brandhæmmende.

- Jesper, Tagdækker

Bedre for bygningen

Det giver en vis tryghed at PIR'en ikke antændes så let som EPS'en fordi det kan tåle så høje temperaturer. Det kan også tåle fugt på grund af de lukkede celler i produkter. Så alt i alt er det bare bedre for bygningen.

- Jimmie, Tagdækker

Bruger i stadig ikke PIR-isolering?

Lav et bedre byggeri og få bedre økonomi

Ring og hør mere!

7199 8875

Telefon

+45 7199 8875

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Email

info@pirisolering.dk

Adresse

Taggrossisten ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399