Fordele ved PIR

Bruger du stadig ikke PIR-isolering? Der er så mange fordele ved PIR som du kan læse mere om på hele siden, men der er et kortfattet overblik her!

Isolerer mere

Fylder mindre

Bedre for miljøet

Lettere at arbejde med

mindre isolerer mere

Bedre isoleringsevne

PIR-isolering er meget mere effektivt end andre isoleringstyper såsom mineraluld og EPS. Hvis du skal have en U-værdi på 0,11, så kan du gøre det med 360mm mineraluld eller 200mm PIR-isolering.

Billigere at anvende

PIR-isolering fylder mindre, og det betyder færre vognlæs og kranløft til levering. Det betyder også mindre befæstigelse. Vores beregner giver en idé om hvor meget du kan spare

Formstabilt

PIR-Isolering er formstabilt, hvilket betyder du kan gå på det uden det tager skade. Du kan lægge tagpap direkte ovenpå det og have et færdigt tag. Og så er det nemmere at arbejde med noget der stabilt.

Bedre at arbejde med

Undgå rygproblemer med et materiale der vejer meget mindre end andre isoleringstyper. 

PIR og brand

Der går ikke ild i PIR-isolering og det krymper og smelter ikke ved brand ligesom EPS gør. Se videoen der viser hvordan henholdsvis PIR, EPS og mineraluld reagerer ved brand her!

Skriv til os

Brug formularen herunder til at fortælle om dit projekt. Vi kontakter dig hurtigst muligt med en god pris.

Ring og hør mere nu

+45 7199 8875

"

Nemt at arbejde med

PIR var nemt at tilpasse til projektet, især hvor der skulle laves specielle fald. Det var nemt at forarbejde med en kniv, og så støver der desuden ikke ligesom mineraluld. Man undgår også at slæbe sig selv ihjel fordi det ingenting vejer sammenlignet med mineraluld.

- Thomsen, Tagdækker

Mere brandhæmmende

Det er rart at produktet ikke fylder så meget og så har det en højere isoleringsevne. Jeg foretrækker den frem for flamingoen på grund af trykstyrken og tykkelsen. PIR er også mere brandhæmmende.

- Jesper, Tagdækker

Bedre for bygningen

Det giver en vis tryghed at PIR'en ikke antændes så let som EPS'en fordi det kan tåle så høje temperaturer. Det kan også tåle fugt på grund af de lukkede celler i produkter. Så alt i alt er det bare bedre for bygningen.

- Jimmie, Tagdækker

kontakt os

Telefon

+45 7199 8875

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Email

info@pirisolering.dk

Adresse

Taggrossisten ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399