Pir i væggen

Murene behøver ikke blive tykkere og tykkere. Med PIR isolering kan du isolere mere på mindre plads

Tyndere vægge

Flere kvadratmeter

Bedre isolering

Der er en lang række fordele ved anvende PIR-isolering i vægge. Isoleringen er formstabil og derfor nem at placere og fastgøre og du ender med en konstruktion som er markant mindre og derfor kan give flere brugbare kvadratmeter på det samme areal og spare penge på selve konstruktionen.

Undgå fugt og skimmelsvamp

Fordi PIR-isolering ikke absorberer fugt opstår der heller ikke skimmelsvamp i det. Det er modstandsdygtigt overfor bakterier og råd og desuden lugtneutralt og fysiologisk ufarligt, modsat andre isoleringsmaterialer. Det gør det også helt oplagt til efterisolering direkte på ydermur hvor facadepaneler med PIR-isolering og stål kan monteres direkte på husmuren, hvilket giver en hurtigere og pænere løsning end konkurrerende produkter samtidig med at det fylder mindre. 

Åndbare vægge

Diffussionsmodstandsataller for vanddamp i PIR ligger mellem 40 og 200 afhængig af fremstillingsmetode, densitet m.m. Vi hører ind imellem argumentet at vægge skal kunne ånde, men det blev modbevist af byggefysiker E. Raisch allerede i 1928. Han beviste at luftgennemgangen per time gennem et nøglehul var 50 gange større end den luft der kunne strømme gennem en kvadratmeter ydermur. Der er altså brug for god luftcirkulation i et moderne byggeri uanset valget af isolering. Desuden er PIR-isolering vandafvisende, så der ophober sig ikke fugt i materialet som senere skal fordampe.

Arbejdsmiljø

Med PIR-isolering undgås fugtgener og andre fysiologiske problemstillinger som findes ved andre isoleringstyper. Den lave vægt, formstabiliteten og den lavere mængde materiale gør desuden PIR markant lettere at arbejde med og skåner dermed montørens ryg.

Bruger i stadig ikke PIR-isolering?

Skån montørens ryg og spar penge på projektet! 

Ring og hør mere!

7199 8875

Fungerer med strukturmaterialer

Uanset om byggeriet er lavet i mursten, beton eller gasbeton er PIR-isolering den oplagte isoleringsform. Pladerne kommer de nødvendige mål og kan desuden let forarbejdes uden kløe eller lignende gener. Det er formstabilt og fugtafvisende og så er det lettere at sætte på plads og fastgøre.

Flere anvendelsesmuligheder

TAG

Læs mere om anvendelse af PIR isolering i tage

Læs mere her

VÆG

PIR Isolering i vægge

Læs mere her

TERRASSER

PIR-isolering kan anvendes i terrasser

Læs mere her

GULV

Gulvisolering med PIR

Læs mere her

Skriv til os

Brug formularen herunder til at fortælle om dit projekt. Vi kontakter dig hurtigst muligt med en god pris.

Ring og hør mere nu

+45 7199 8875

Telefon

+45 7199 8875

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 - 17:00
Fredag: 6:30 - 16:00

Email

info@pirisolering.dk

Adresse

Taggrossisten ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399